Vergaderruimte Noordwijk

Vergaderruimte in Noordwijk

Bent u op zoek naar een unieke vergaderruimte in Noordwijk? Bloemenbed is een sfeervolle, karakteristieke vergaderlocatie. Gelegen op een rustige locatie midden in de drukke Randstad. Ver weg van alle hectiek en de dagelijkse routine biedt Bloemenbed een inspirerende omgeving voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, presentaties en bedrijfsuitjes.

Tropische kas

Bloemenbed is gevestigd in een tropische kas. Het is er altijd licht en warm. Geen bedompte donkere vergaderkamertjes maar licht, ruimte en sfeer. De kas kan als vergaderruimte in Noordwijk gebruikt worden voor groepen van 10 tot 48 personen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid. De kas is toegankelijk voor rolstoelen en mindervaliden.

Verschillende arrangementen

U kunt de vergaderruimte in Noordwijk huren voor 4 of 8 uur. Het basisarrangement bestaat uit de huur van de kas, ontvangst met koffie, verse kruidenthee en iets zoets,  onbeperkt koffie, bronwater, kruidenwater en sap. U kunt gebruik maken van draadloos internet, geluidsinstallatie met microfoon, projectiescherm en flipover. Dit arrangement kan worden aangevuld met een lunch en/of een borrel. Het arrangement van 8 uur is altijd inclusief lunch. De lunch wordt verzorgd in onze andere kas, Theedrinkerij en Kwekerij Noordwijk Buiten. Op de website vindt u alle prijsinformatie.

Ook voor een bedrijfsborrel

De locatie is ook te huur voor een bedrijfsborrel, kerstborrel of receptie. De locatie is geschikt  voor 100 personen. Er zijn eigen faciliteiten aanwezig. In overleg kan er catering worden verzorgd door een van onze vaste cateraars waar wij mee samenwerken.

Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Ook voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen.