Vergaderlocatie Noordwijk

Vergaderlocatie in Noordwijk

Bloemenbed is een unieke vergaderlocatie in Noordwijk. Bloemenbed is een voormalige kas en verbouwd tot vergaderlocatie in Noordwijk. Het is er lekker licht, warm en ruim opgezet. Even weg uit de dagelijkse routine en op een inspirerende plek midden tussen de bollenvelden. Bloemenbed is gelegen op een rustige plek midden in de drukke Randstad en is goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De ideale plek voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, presentaties en bedrijfsuitjes.

Diverse arrangementen

Er zijn diverse arrangementen mogelijk:

  • Het standaard vergaderarrangement bestaat uit ontvangst met koffie, verse kruidenthee en iets zoets, ¬†onbeperkt koffie, bronwater, kruidenwater en sap. Inclusief gebruik van draadloos internet, geluidsinstallatie met microfoon, projectiescherm en flipover. Inclusief huur van de kas.
  • Het standaard vergaderarrangement kan uitgebreid worden met een lunch. Deze vindt dan plaats in onze andere sfeervolle kas, theedrinkerij en Kwekerij Noordwijk Buiten. U kunt kiezen uit een arrangement van 4 of 8 uur.
  • Het arrangement van 8 uur met lunch kan uitgebreid worden met een borrel.

Vergaderlocatie NoordwijkActiviteiten

Wilt u de dag doorbreken met een activiteit? Ook dat is mogelijk. Wat dacht u van een zintuigentocht van eetbare bloemen en kruiden of op het land een bos bloemen of kruiden knippen. Het is allemaal mogelijk bij deze sfeervolle vergaderlocatie in Noordwijk. Ruimte bespreken

Wilt u meer informatie of reserveren? Neem dan contact met ons op. U kunt natuurlijk ook altijd eerst de locatie komen bekijken. U kunt hiervoor een afspraak maken. U vindt onze contactgegevens op de website.