Vergaderen Noordwijk

Vergaderen in Noordwijk

U bent op zoek naar leuke vestigingen om te kunnen vergaderen in Noordwijk? Maak dan kennis met Bloemenbed. Met onze locatie in een verbouwde kas kunnen wij u een unieke en inspirerende locatie aanbieden. Bekijk dan ook zeker de foto’s op de website eens om een impressie te krijgen!

Diverse vergaderarrangementen

Komt u bij ons in Noordwijk om te vergaderen? Dan maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo bieden wij een standaard arrangement aan met onbeperkt koffie, thee, water en sap. Ook krijgt u bij binnenkomst iets lekkers. Bent u van plan om de gehele dag te blijven? Dan kunt u ook kiezen voor een uitgebreider vergaderarrangement. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook een complete lunch voor uw gezelschap verzorgen. Ook een borrel behoort tot de mogelijkheden! Ieder arrangement heeft een vaste prijs dus u komt achteraf niet voor verrassingen te staan.

Even weg uit uw routine

Bloemenbed biedt dus alles wat u nodig heeft; een inspirerende omgeving, voldoende ruimte en rust en natuurlijk de catering. Dit maakt onze locatie dan ook uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Denk niet alleen aan zakelijke bijeenkomsten, maar ook brainstormsessies, workshops, bedrijfsuitjes en nog veel meer. Wij bieden u de kans om even te ontsnappen uit uw dagelijkse routine en te genieten van onze prachtige uitzichten.

Vergaderen NoordwijkBent u enthousiast geworden en wilt u graag meer weten over vergaderen bij ons in Noordwijk, of wilt u direct reserveren? Bel ons dan direct, of laat een bericht achter via het contactformulier. Wellicht tot snel bij Bloemenbed!