Trouwen

Het is zover.. jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Wat leuk dat jullie interesse hebben in onze trouwlbruiloft bloemenbedocatie.

 

Onze tropische kas het Bloemenbed en onze kwekerij en theedrinkerij Noordwijk Buiten  zijn gelegen op een rustige plek, met een wijds uitzicht over de bollenvelden. Een voorbijrijdende tractor, broedende torenvalken en een groene omgeving doen nauwelijks vermoeden dat je middenin de Randstad zit.

Noordwijk Buiten is een oude rolkas, die vroeger over de verschillende gewassen reed. Inmiddels staat de kas al een tijd op dezelfde plek. Een oude Utrechtse stadsbus heeft z’n plekje gevonden in deze officiële trouwlocatie. Op het gras bij de vijver kan de ceremonie voltrokken worden in de boomgaard. Bij slecht weer, geen slecht nieuws: ook binnen in de kas onder de volle, groene druiventakken beleven jullie een onvergetelijke ceremonie. Wij houden het weer voor jullie in de gaten en kiezen de definitieve plek met veel zorg voor jullie uit.

Onze tropische kas het Bloemenbed kan dag en nacht gehuurd worden. Hier kunnen jullie na de ceremonie met alle genodigden ontspannen naar toe wandelen langs het veld vol met geurige kruiden. Voor een feest met harde muziek leent het Bloemenbed zich niet. Wel kan er in deze tropische kas uitgebreid of intiem gedineerd of geborreld worden onder de bananenpalmen en andere tropische bomen met een aangenaam muziekje op de achtergrond. Het sfeervol aangeklede diner wordt verzorgd door het bedrijf Trouwen In Eigen Tuin. Wilt u toch dat er gedanst kan worden? Een leuke tip: een silent disco.

Nadat de genodigden zijn vertrokken, kunnen jullie in het Bloemenbed overnachten. Een romantische en eenvoudig ingerichte kamer biedt uitzicht over de bollenvelden.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken om de locaties te bezichtigen? U kunt mailen naar  hanenhannie@gmail.com 

Geef een reactie