Trouwen

Vergader met een wids uitzich over de bollenvelden

Het Bloemenbed is de ideale plek voor een huwelijksfeestje tot 100 personen. Dineer onder de bananenpalmen, borrel tussen de tropische planten en klets bij met zelfgekozen muziek op de achtergrond. Voor een feest met harde muziek leent Het Bloemenbed zich niet. Wilt u toch dat er wordt gedanst? Een leuke tip: een silent disco. 

Wie geen zin heeft om zelf in de keuken te staan, kan gebruik maken van onze huiscateraar Trouwen in Eigen Tuin (andere cateraars zijn helaas niet mogelijk). 

Het bruidspaar hoeft na het feest niet naar huis, maar kan in Het Bloemenbed de huwelijksnacht doorbrengen. Een romantische en eenvoudig ingerichte kamer biedt uitzicht over de bollenvelden.  

Jawoord in Noordwijk Buiten

Stellen die elkaar het jawoord willen geven, kunnen terecht in de naastgelegen kwekerij en theedrinkerij Noordwijk Buiten (100 meter ernaast). Dit is vanaf 2017 een officiële trouwlocatie. De ceremonie kan worden voltrokken in de boomgaard naast de vijver of, bij slecht weer, in de kas onder de druiven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken om de locaties te bezichtigen? Bel (06 48 205 184) of mail (noordwijkbuiten@gmail.com) ons.