Theehuis Noordwijk

Theehuis in Noordwijk

Bent u al bekend met Bloemenbed? Ons theehuis is gevestigd in Noordwijk en biedt volop gelegenheden voor borrels, feesten, vergaderingen en nog veel meer. In onze verbouwde kas is plek voor maximaal 100 mensen. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Overnachten

In ons theehuis te Noordwijk kunt u ook overnachten. U slaapt dan in onze tropische kas waar diverse bananenbomen bloeien en waar het zelfs in de winter heel aangenaam is. In welk seizoen u ook wenst te komen, u heeft altijd een prachtig uitzicht. U heeft de mogelijkheid om maximaal 10 personen uit te nodigen, dus ook aan ruimte is er geen gebrek. In ieder huisje bevindt zich namelijk een eigen keuken!

Theehuis NoordwijkOrganiseer uw feest bij ons

Ons theehuis in Noordwijk is gelegen op een rustig plek maar erg goed bereikbaar. Wij beschikken over een eigen parkeergelegenheid waardoor onze locatie ideaal is voor meerdere doeleinden. Naast de drankjes bieden wij ook mogelijkheden om uw catering te verzorgen. U zult uw gasten gegarandeerd verrassen met deze prachtige en unieke locatie. Op de website kunt u de foto’s bekijken om een impressie te krijgen van Bloemenbed.

Wenst u meer informatie over het afhuren van ons theehuis in Noordwijk? Bel ons dan direct of stuur een mail, wij staan u graag te woord en kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden.