Landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen

Landelijk vergaderen op een rustige locatie midden in de drukke Randstad? Het lijkt onmogelijk maar bij Bloemenbed in Noordwijk kan het. Deze verbouwde kas is een oase van rust, ruimte en licht. Geen muffe donkere vergaderzaaltjes maar een inspirerende omgeving. Vergaderen was nog nooit zo leuk en doeltreffend. Weg van de dagelijkse routine, in een compleet andere omgeving kunt u echt efficiënt en landelijk vergaderen. De ideale plek voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops, presentaties en bedrijfsuitjes.

Arrangementen

Het standaard vergaderarrangement bestaat uit ontvangst met koffie, verse kruidenthee en iets zoets,  onbeperkt koffie, bronwater, kruidenwater en sap. Inclusief gebruik van draadloos internet, geluidsinstallatie met microfoon, projectiescherm en flipover. Inclusief huur van de kas. Dit standaard vergaderarrangement kan uitgebreid worden met een lunch. Deze vindt dan plaats in onze andere sfeervolle kas, theedrinkerij en Kwekerij Noordwijk Buiten. U kunt kiezen uit een arrangement van 4 of 8 uur. Het arrangement van 8 uur met lunch kan uitgebreid worden met een borrel. Wij kunnen dan bijvoorbeeld wijn, bier en sapjes serveren samen met tafelgarnituur. Op de website vindt u de prijzen van de verschillende arrangementen. Deze vergaderlocatie kan gebruikt worden tussen de 10 en de 48 personen. Bij minder dan 10 personen berekenen wij zaalhuur. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 48 mensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Landelijk vergaderenReserveringen

Wilt u eerst komen kijken? U bent van harte welkom. U kunt telefonisch een afspraak maken. Ook voor reserveringen en andere vragen kunt u contact met ons opnemen. U vindt onze contactgegevens op de website.