Bedrijfsfeest Zuid Holland

Bedrijfsfeest in Zuid Holland

Bent u een bedrijfsfeest in de provincie Zuid-Holland aan het organiseren, maar heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Dan bent u bij Bloemenbed aan het juiste adres. In onze verbouwde kas kunnen maximaal 100 mensen en uiteraard kunnen wij ook de catering verzorgen.

Uw feest compleet verzorgd

Het Bloemenbed biedt alles wat u nodig heeft om van uw bedrijfsfeest een succes te maken. Onze verbouwde kas is een erg sfeervolle omgeving waar u geniet van prachtige uitzichten. Ook beschikken wij over allerlei faciliteiten om het uw gezelschap gemakkelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan een eigen parkeergelegenheid en de mogelijkheid om catering te bestellen. Wij werken nauw samen met enkele cateraars die altijd uitstekende kwaliteit leveren. Op deze manier weet u zeker dat u niets tekort komt en dat alles tot in puntjes wordt verzorgd.

Bedrijfsfeest Zuid HollandVeelzijdige locatie

Het bloemenbed is een zeer veelzijdige locatie en is het hele jaar door te huren. Omdat wij zijn gevestigd in een kas is het hier altijd erg licht en droog, zelfs in de winter! Niet alleen verzorgen wij uw bedrijfsfeest of borrel, maar ook bijvoorbeeld:

  • Zakelijke bijeenkomsten
  • Workshops
  • Bruiloften
  • Bescheiden feestjes
  • Overnachtingen
  • Receptie

Kortom, bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest in Zuid-Holland? Neem dan eens contact met ons op, wij denken graag met u mee en vertellen u meer over de mogelijkheden. U vindt onze contactgegevens op deze website.