Bedrijfsborrel

Het Bloemenbed is de ideale locatie voor een receptie, bedrijfs- of kerstborrel. In de kas is plek voor maximaal honderd mensen. Faciliteiten zijn aanwezig.

Bedrijfsborrel

Een bedrijfsborel in een verbouwde kas? In Noordwijk heeft u de mogelijkheid in het ‘Bloemenbed’. Een sfeervolle en inspirerende omgeving. Gelegen op een rustige plek in de drukke randstad. Goed bereikbaar en met eigen parkeergelegenheid is deze locatie ideaal voor een bedrijfsborrel of receptie. In Bloemenbed kunnen 100 gasten terecht. De catering kunnen wij voor u laten verzorgen door een van onze vaste cateraars waar wij mee samenwerken. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Verras uw gasten met deze unieke locatie en boek uw bedrijfsborrel bij Bloemenbed in Noordwijk.

Ook voor andBedrijfsborrelere doeleinden

U kunt de kas niet alleen huren voor een bedrijfsborrel maar ook voor bescheiden feestjes, eenvoudige bruiloften en als vergaderlocatie. De kas kan ook gebruikt worden om te rouwen. Bijvoorbeeld voor een herdenkingsdienst, condoleance of afscheidsceremonie.

 

Onze locatie bezoeken

Wilt u eerst komen kijken? U bent van harte welkom. U kunt telefonisch een afspraak maken. Ook voor reserveringen en andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Bel (071-3612039) of mail (noordwijkbuiten@gmail.com) om te horen of de kas nog vrij is.

Eén gedachte over “Bedrijfsborrel”

Geef een reactie