Bedrijfsborrel

Het Bloemenbed kan worden gehuurd als plek voor een receptie, bedrijfs- of kerstborrel. In de kas is plek voor maximaal honderd mensen. Faciliteiten zijn aanwezig.

Bedrijfsborrel

Een bedrijfsborrel in een verbouwde kas? In Noordwijk heeft u de mogelijkheid bij Bloemenbed. Een sfeervolle en inspirerende omgeving. Gelegen op een rustige plek in de drukke randstad. Goed bereikbaar en met eigen parkeergelegenheid is deze locatie ideaal voor een bedrijfsborrel of receptie. In Bloemenbed kunnen 100 gasten terecht. De catering kunnen wij voor u laten verzorgen door een van onze vaste cateraars waar wij veel mee samenwerken. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Verras uw gasten met deze unieke locatie en boek uw bedrijfsborrel bij Bloemenbed in Noordwijk.

Ook voor andBedrijfsborrelere doeleinden

U kunt de kas niet alleen huren voor een bedrijfsborrel maar ook voor bescheiden feestjes, eenvoudige bruiloften en als vergaderlocatie. De kas kan ook gebruikt worden om te rouwen. Bijvoorbeeld voor een herdenkingsdienst, condoleance of afscheidsceremonie.

Overnachten

Daarnaast is het mogelijk om te overnachten in Bloemenbed. In de kas zijn twee slaaphuisjes gebouwd. De huisjes zijn met elkaar verbonden via een loopbrug. Onder ieder huisjes bevindt zich een badkamer met douche en toilet. In de keuken zijn faciliteiten om zelf te koken. U kunt maximaal 10 personen uitnodigen. Bijvoorbeeld om samen met vrienden te koken.

Onze locatie bezoeken

Wilt u eerst komen kijken? U bent van harte welkom. U kunt telefonisch een afspraak maken. Ook voor reserveringen en andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Bel (071-3612039) of mail (hanenhannie@gmail.com) om te horen of de kas nog vrij is.

1 reactie op “Bedrijfsborrel

  1. Pingback: Leuke locatie voor een bedrijfsborrel – verenigingbultsbeekweg

Geef een reactie